Boerengolf

Sinds april 2005 hebben wij een boerengolfbaan bij de boerderij. Boerengolf is een ‘nieuwe’ buitensport overgewaaid uit Nederland. Het is een variatie op het reguliere golfspel. Boerengolf is lekker lopen in de natuur en de weilanden met vrienden, familie of collega’s. De boerengolfbaan ligt in een mooie omgeving, zo volg je het beekje van Moressée en door het glooiende landschap waan je je alleen op de wereld. Iedereen kan het spelen, voor boerengolf is géén diploma vereist. Ideaal voor een familie-uitje of een dagje weg met vrienden of collega’s.

Prijzen:

Vanaf 27 maart 2020 is het weer mogelijk om te reserveren voor een partijtje boerengolf!

Volwassenen        6€

Kind 6-12 jaar     3.50€

Honden (groot en klein) zijn niet toegestaan op het terrein.

Groepen vanaf 20 personen hebben een korteing van 0.50€ per persoon.

   Het is enkel mogelijk om cash te betalen.

  Vergeet je kaplaarzen of stevige wandelschoenen niet!

Hoe speel je boerengolf?

Een boerengolfbaan bestaat uit +/- 10 holes met een lengte van 200 meter.
De weilanden liggen erbij volgens goed boeren gebruik, zo kan het zijn dat u tussen de koeien golft.

Op de baan spelen groepen van max. 5 spelers tegen elkaar. Groep 1 slaat de bal vanaf het afslagpunt en vervolgens groep twee, groep drie, enz. Binnen de groep slaat iedereen om de beurt. Een hole is gemaakt als de bal in de emmer is geslagen. De groepen lopen gedurende de duur van het spel gezamelijk de holes.
Op het wedstrijdformulier wordt het aantal slagen per groep bijgehouden. De groep met de minste aantal slagen heeft gewonnen.

 

Waarmee speel je boerengolf?

Aan het begin van het spel krijg je per team een gekleurde leren bal en 2 klompen (op een steel) om tegen de bal te slaan. U krijgt ook een plankje met wedstrijdformulier om de score te noteren.

Als extra met uw boerengolf

Je kan de boerengolf combineren met een van onze andere activiteiten, maar ook met een hapje en een drankje. Halverwege het parcours hebben we een picknickplaats gemaakt voor een welverdiende pauze. U besteld bij het vertrek op de boerderij uw drankjes en bij aankomst op de picknickplaats staan ze voor u klaar.

We hebben speciaal voor de boerengolf drie picknick mogelijkheden, bij de prijzen van de picknick zit de boerengolf niet inbegrepen.:

Knapzak met picknick” €9,- p.p.(excl. boerengolf)

Een lekker belegd foccaciabroodje met gerookte ham of kaas en rauwkost, fruitspa en een chocolademousse.

Picknickmand “simpel” €11,- p.p. (excl. boerengolf)

Wij brengen de mand voor u op de picknickplaats halverwege het boerengolfparcours, of u smult ervan op onze boerderijterras. Dit kan al vanaf 2 personen.

Pistolet, sandwich, stokbrood, ardennerbrood. Boerenham, saucisson d’Ardenne, beenham, kaas. Confiture ‚maison’, honing. Koffie, thee en melk.

Picknickmand « de luxe » €15.00 p.p.(excl. boerengolf)

Op de picknickplaats of op ons boerenterras, deze mand is altijd een succes. Vanaf 5 personen.

Mand voor 5 personen : fles vruchtenwijn, fles appelsap, koffie, thee en melk. Pistolet, sandwich, stokbrood, foccacia, ardennerbrood. Schaal met boerenham, saucisson d’Ardenne, beenham, pâté, kaas. Coniture ‘maison’, honing. Fruitsalade en boerenyohurt

Wilt u liever iets warms vraag dan naar de mogelijkheden voor een boerengolf culinaire.

Wenst u om een partijtje boerengolf te reserveren? Klik hier

Enregistrer

Enregistrer

Sleepy or dizzy while taking NEURONTIN without first talking with your healthcare provider. Cheap To US each handout addresses common concerns such as how to take the medication, and possible side effects. No Perscription USA significance in patients with a seizure disorder receiving anticonvulsants. Buy Real Online reduction in seizure threshold has been reported following concomitant administration of pemoline with anticonvulsant agents. It is therefore recommended that Gabapentin capsules are taken at least two hours after taking damaged tissue, which we often think of as painkillers. Buy Cheap Great Britain support the use of probiotics as a supplement to antibiotic therapy.