fbpx

Boerengolf

Reserveer uw BoerenGolf

Laden in uitvoering …

BoerenGolf

Boerengolf is een ‘nieuwe’ buitensport overgewaaid uit Nederland. Het is een variatie op het reguliere golfspel. Boerengolf is lekker lopen in de natuur en de weilanden met vrienden, familie of collega’s. De boerengolfbaan ligt in een mooie omgeving, zo volg je het beekje van Moressée en door het glooiende landschap waan je je alleen op de wereld. Iedereen kan het spelen, voor boerengolf is géén diploma vereist. Ideaal voor een familie-uitje of een dagje weg met vrienden of collega’s.

Openingstijden : 

Van 30 maart tot 3 november

Geopend van vrijdag t/m zondag van 10.00 tot 18.00 uur (laatste vertrek om 16.00 uur)

De boerengolf is alleen op reservering.

E-mail info@golffermier.be

 GSM +32 (0)474-75.40.57

Via deze link 

Prijzen:

  • Volwassenen: 6€
  • Kinderen 6-12 jaar: 3.50€
  • Groepen vanaf 20 personen hebben een korteing van 0.50€ per persoon.

Honden (groot en klein) zijn niet toegestaan op het terrein.

Vergeet je kaplaarzen of stevige wandelschoenen niet!

Als extra met uw boerengolf

Je kan de boerengolf combineren met een van onze andere activiteiten, maar ook met een hapje en een drankje.

Halverwege het parcours hebben we een picknickplaats gemaakt voor een welverdiende pauze. U besteld bij het vertrek op de boerderij uw drankjes en bij aankomst op de picknickplaats staan ze voor u klaar.

We hebben speciaal voor de boerengolf twee picknick mogelijkheden, bij de prijzen van de picknick zit de boerengolf niet inbegrepen:

Picknick simpel €11,00 p.p. (excl. boerengolf)

Wij brengen de mand voor u op de picknickplaats halverwege het boerengolfparcours, of u smult ervan op onze boerderijterras. Dit kan al vanaf 2 personen.

Pistolet, sandwich, stokbrood, ardennerbrood. Boerenham, saucisson d’Ardenne, beenham, kaas. Confiture ‚maison’, honing. Drankjes zijn niet inbegrepen, u kunt uw bestelling opgeven voor de start van de boerengolf.

Picknick « de luxe » €15.00 p.p. (excl. boerengolf)

Op de picknickplaats of op ons boerenterras, deze mand is altijd een succes. Vanaf 5 personen.

Picknick vanaf 5 personen : fles wijn, fles appelsap. Pistolet, sandwich, stokbrood, foccacia, ardennerbrood. Schaal met boerenham, saucisson d’Ardenne, beenham, pâté, kaas. Coniture ‘maison’, honing. Fruit en boerenyohurt.

Wilt u liever een lekkere hamburger in de brasserie eten? Dan kan dat ook. 

Hoe speel je boerengolf?

Een boerengolfbaan bestaat uit +/- 10 holes met een lengte van 200 meter. De weilanden liggen erbij volgens goed boeren gebruik, zo kan het zijn dat u tussen de koeien golft. Op de baan spelen groepen van max. 5 spelers tegen elkaar. Groep 1 slaat de bal vanaf het afslagpunt en vervolgens groep twee, groep drie, enz. Binnen de groep slaat iedereen om de beurt. Een hole is gemaakt als de bal in de emmer is geslagen. De groepen lopen gedurende de duur van het spel gezamelijk de holes. Op het wedstrijdformulier wordt het aantal slagen per groep bijgehouden. De groep met de minste aantal slagen heeft gewonnen.  

 

Waarmee speel je boerengolf?

Aan het begin van het spel krijg je per team een gekleurde leren bal en 2 klompen (op een steel) om tegen de bal te slaan. U krijgt ook een plankje met wedstrijdformulier om de score te noteren.

 

 

Wenst u om een partijtje boerengolf te reserveren? Klik hier Enregistrer Enregistrer